Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Március 13. 19:14, kedd | Külföld
Forrás: mti

Harmincnégy utast rossz helyre vitt egy svéd légitársaság

Harmincnégy utast rossz helyre vitt egy svéd légitársaság

Harmincnégy utast rossz helyre vitt a svéd regionális NextJet légitársaság, Göteborg helyett Lulleában landolt a repülőgép.

A svéd The Local online lap információi szerint a NextJet Sundsvallból Göteborgba indított volna járatot hétfőn, amelyet a göteborgi időjárási körülmények miatt törölni kellett. Erről azonban nem tájékoztatták megfelelő módon a repülőteret és az utasokat sem, a járatra váró 34 utas úgy tudta, hogy göteborgi járatuk csak késik.

A gépre az utasok délután 5 óra helyett este 8 órakor úgy szálltak fel a járatot teljesítő Canadair CRJ200-as fedélzetére, hogy Göteborgban landolnak, de a gép végül menetrend szerint nem délre, hanem északra, Lulleába indult el, és a beszállító kapuknál a légitársaság munkatársai nem vették észre, hogy az utasok jegye máshova szól. Azokat az utasokat, akiket Lulleába kellett volna vinni, a kiinduló repülőtéren, Sundsvallban hagyták.

A légitársaság később elnézést kért az utasoktól a tévedésért.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 18. 06:00, szerda | Külföld

Mario Draghi: Európa drámai változások előtt áll

2024. Szeptember 17. 15:04, kedd | Külföld

Gátszakadás Lengyelországban, 25 ezres települést árasztott el a víz - Videó

A Lengyelországban található 25 ezer fős Klodzkót érte ez az árvíz, ahol az átszakadt gát teljesen elöntötte a települést.

2024. Szeptember 17. 07:46, kedd | Külföld

Másfél millióra emelte az orosz katonai állomány létszámát Vlagyimir Putyin

Száznyolcvanezer fővel másfél millióra növeli az orosz fegyveres erők katonai állományának létszámát Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn kiadott rendelete.

2024. Szeptember 17. 07:37, kedd | Külföld

Újabb merényletet terveztek Donald Trump ellen

Donald Trump köszönetet mondott hétfőn az amerikai Titkosszolgálatnak és a hatóságoknak azért, hogy megakadályozták az ellene készülő merényletet, miközben Joe Biden elnök elítélte a megkísérelt politikai gyilkosságot.